Kort nieuws

Advocatenkantoor Staal & Van Haarst Advocaten gaat verhuizen

- advertentie -

Winschoten – Na een fijne tijd te hebben gehad aan de Nassaustraat is er voor Staal & Van Haarst Advocaten een nieuwe periode aangebroken. Het kantoor verhuist naar de Vissersdijk 16-20 te Winschoten (ingang aan het Israëlplein). Advocaat Natanya Spijker gaat het team versterken op het gebied van strafrecht, letselschade en bestuursrecht.

- advertentie -

Het kantoor is bijzonder enthousiast over de nieuwe locatie. Het kantoor ligt midden in het centrum. Het is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeerruimte voor bezoekers. Het advocatenkantoor kijkt er naar uit u daar vanaf maandag 25 mei 2020 welkom te kunnen heten!

Advocaten Jolanda Staal (personen- & familierecht en arbeidsrecht), Wilko ten Have (strafrecht en letselschade) en Peter Schutte (strafrecht, civiel recht en personen- & familierecht) blijven u als vanouds ten dienste staan indien u zich geconfronteerd ziet met een juridisch conflict.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button