Incidenten

Auto’s botsen op de Grintweg in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Grintweg in Winschoten een Duits busje met een personenauto in aanrijding gekomen met elkaar. Dit gebeurde nadat één van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht kwam.

- advertentie -

Naast een ambulance en meerdere politie-eenheden, kwam ook het brandweerkorps uit Winschoten ter plekke voor hand- en spandiensten. De bestuurster van het Duitse busje is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, echter hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. Volgens agenten ter plaatse reed de, uit Duitsland afkomstige, Volkswagen Transporter op de verkeerde weghelft, waarna deze in botsing kwam met de Citroën. In de Citroën zaten vier personen. Zij bleven allemaal ongedeerd.

Beide voertuigen liepen lichte schade op bij het ongeval. De Citroën kon, na enig sloopwerk ter plekke, weer naar zijn thuisplek worden gereden. Het busje is door een bergingsbedrijf opgehaald. Ter plaatse is door de politie onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button