Incidenten

Veel politie bij ‘vechtpartij’ in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdagavond bijstand verleend aan de politie bij een melding van een vechtpartij aan de Zeeheldenstraat in Winschoten. Volgens de woordvoerder van de Marechaussee waren er niet genoeg beschikbare eenheden in de buurt waarop beroep werd gedaan op de eenheden van de Marechaussee.

- advertentie -

De Marechaussee en de politie, die uit andere regio’s ter plaatse kwamen, hebben uiteindelijk bemiddeld in een civiele zaak. Volgens de woordvoerder van de Marechaussee was er van een vechtpartij uiteindelijk geen sprake.

Conflict
Geruchten doen de ronde dat het zou gaan om een conflict tussen een autodealer uit Emmen en een inwoner uit Winschoten. De man zou volgens de autodealer meerdere autobedrijven in Emmen en regio hebben opgelicht en bedrogen.

“Bij ons heeft hij een auto gekocht en zou drie auto’s inruilen waarvan 2 auto’s de kentekens gelogen zijn en wij de auto’s nooit hebben gekregen! Na meerdere kansen gegeven te hebben zijn de auto’s helaas nog niet gearriveerd.” aldus een bericht op Facebook.

De woordvoerder kon niet bevestigen of het om deze zaak zou gaan.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button