Incidenten

Oldtimer botst tegen boom

- advertentie -

Winschoten – Op de Provincialeweg (N964) bij Winschoten is donderdagmiddag een oldtimer tegen een boom aangereden. In de oldtimer zaten vermoedelijk twee personen. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter en brandweer Winschoten werden opgeroepen.

- advertentie -

Een man werd nagekeken in de ambulance maar de verwondingen vielen mee. Een vrouw had ernstiger verwondingen opgelopen, zij is na een behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De oldtimer raakte fors beschadigd. Het verkeer had enig hinder van het incident. Hoe het ongeval is ontstaan is nog onbekend, dit zal de politie onderzoeken. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen nadat het politieonderzoek was afgerond.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button