Kort nieuws

Voorlezen via de livestream: ‘De coole cowboy’

- advertentie -

Winschoten – Bij Biblionet Groningen is voorlezen altijd een feestje! Nu de Groningse bibliotheken tijdelijk nog geen activiteiten organiseren, lezen de medewerkers wekelijks voor via Zoom. Woensdag 27 mei om 10.00 uur kunnen peuters en kleuters genieten van een bijzonder voorleesverhaal. Deze ochtend gaan we toneellezen met het prentenboek ‘De coole cowboy’ van Tjibbe Veldkamp.

- advertentie -

‘De coole cowboy?’ is een prentenboek, maar geschreven als een toneelstuk. Woensdag 27 mei gaan Harma en Tinette meespelen in dit grappige verhaal! In het boek is de coole cowboy fijn aan het schieten, als jonkvrouw prinses opduikt in het Wilde Westen. Zij wil dat hij haar romantisch redt van gemene ridders, dat hij ophoudt met dat geschiet, en dat ze op het einde trouwen…

Wil je genieten van dit prentenboek? Doe dan woensdag 27 mei via Zoom mee aan ons voorleeshalfuurtje. Aanmelden kan via bieblab@biblionetgroningen.nl. Per mail bevestigen we de deelname en sturen we je de link naar onze livestream.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button