Incidenten

Auto raakt van de weg en belandt in de sloot

Vledderveen – Op de N366, de A.G. Wildervanckweg, bij Vledderveen heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto is hierbij in een sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder van dit voertuig raakte hierbij gewond. 

- advertentie - 

De traumahelikopter uit Eelde, het brandweerkorps uit Stadskanaal en het Oppervlakte Reddingsteam van Finsterwolde, twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwamen ter plekke. De betrokken voertuig is van de weg geraakt en in sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

De N366 is nog gedeeltelijk afgesloten voor verkeer in verband met de bergingswerkzaamheden en het onderzoek. Veel toeschouwers kwamen op het incident af. De politie heeft hen weggestuurd. 

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!