Cultuur

Filmzaal De Klinker weer geopend!

- advertentie -

Winschoten – Op 13 maart moest De Klinker noodgedwongen haar deuren sluiten, maar vanaf 3 juni gaan de deuren van de Rabozaal weer open en kunt u terecht voor een bezoek aan de film De Beentjes van Sint-Hildegard met o.a. Herman Finkers. De film is vanaf woensdag 3 juni op verschillende dagen en tijden te zien. Voorafgaand aan de film is het mogelijk om een drankje en iets lekkers te kopen in het nieuwe Theatercafé. Over een aantal weken worden ook andere films aan het programma toegevoegd.

- advertentie -

De Klinker hanteert bij het vertonen van de film de regels van het RIVM. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers tegelijk welkom, houden we rekening met de 1,5 meter afstand en staan er desinfecterende middelen klaar. Er is geen pauze in de film en na de film wordt u verzocht de zaal en het gebouw zo spoedig mogelijk te verlaten.

Kijk op indeklinker.nl/film voor het programma en het kopen van tickets. Wilt u uw tickets liever telefonisch of per email aanschaffen? De kassa is op dinsdag van 10.00 -12.00 uur en woensdag van 16.00 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar (0597-700270, optie 1), een email kunt u sturen naar kassa@indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button