AlgemeenSport

WVV wint overtuigend in Oost Groningse derby

Winschoten – Op het nieuwe kunstgrasveld op het sportpark in Winschoten stond de derby WVV 1896 – V.V. Noordster op het programma. De aftrap werd om 14:00 uur verricht door een speciale gast, namelijk Sinterklaas.

WVV begon gelijk scherp aan de wedstrijd, in de 10e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door een goal van Melvin Ubels. 17 minuten na de openingsgoal maakte Ubels zijn tweede van de middag, zo keek de bezoekende club uit Oude Pekela na een kleine half uur spelen tegen een 2-0 achterstand aan.

WVV ging daarna vrolijk verder met scoren zo maakte spits Niels van Delden er 3-0 van en zo was de wedstrijd na een half uur spelen al beslist in het voordeel van de Winschoters.

Na een wel verdiend kopje thee besliste Martijn Drent definitief de wedstrijd door in de 68e minuut de 4-0 op het scorebord tenoteren.

Op zondag 13 mei 2018 word de wedstrijd gespeeld in Oude Pekela. De Pekelders zullen dan uit een ander vaatje moeten tappen om het de Winschoters moeilijk te maken.

Foto’s: Jeroen Bos & Arno Steeman/ OldambtNu.nl