Incidenten

Auto’s raken beschadigd bij kop-staartbotsing

- advertentie -

Winschoten – Op de Sint Vitusholt in Winschoten zijn donderdagmiddag twee voertuigen in een kop-staartbotsing beland. Een BMW botste door een nog onbekende oorzaak achterop een Seat. Bij het ongeval vielen geen gewonden.

- advertentie -

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Burgemeester H.J. Engelkenslaan. De politie kwam ter plaatse om polshoogte te nemen. Al snel werd duidelijk dat er geen betrokkenen gewond waren geraakt bij het ongeval. De BMW raakte flink beschadigd bij het ongeval en moest door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

De Seat liep lichte schade op, maar hoefde niet mee met de berger. Een verkeersteam van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Nadat alle schadeformulieren waren ingevuld en de weg weer vrij was gegeven, konden alle hulpdiensten weer retour.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button