Incidenten

Bewoner wordt wakker en ziet huis zwartgeblakerd door brandstichting

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van maandag op dinsdag is bij een woning aan de Molenhornstraat in Winschoten geprobeerd brand te stichten. De voorkant van de woning is grotendeels zwartgeblakerd door de brandstichting.

- advertentie -

Tegen de voorgevel van de woning werd door onbekenden een kunststof bankje in de brand gestoken, waarbij de vlammen hoog tegen het woonhuis kwamen. De houten kozijnen aan de voorkant van de woning liepen forse schade op. De bewoner kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Volgens een buurtbewoner moet de brandstichting tussen 02:00 en 07:00 hebben plaatsgevonden. Een buurman ontdekte het vuur en kon tijdig de bewoner waarschuwen. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie, getuigen kunnen zich bij hen melden.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button