Algemeen

Ziegler levert nieuwe interventievoertuigen voor TT Circuit Assen

Winschoten/ Assen – Op maandag 15 juni 2020 heeft Ziegler Brandweertechniek in Winschoten vier voertuigen afgeleverd aan het TT Circuit Assen. Ziegler heeft alle vier voertuigen voorzien van optische signalering (Whelen Legacy-dakset), DEFA-walaansluiting en acculader.

- advertentie - 

De beide 450pk sterke Audi RS4 Medical Cars worden op het TT Circuit Assen ingezet om snel en veilig een medisch team en hulpverleningsmaterialen ter plaatse te brengen. De Audi TTS met 309pk wordt als Safety Car gebruikt om races te neutraliseren, waardoor hulpverleners veilig kunnen werken.

De Audi Q3 met 190pk (Race Control) wordt onder andere gebruikt door raceofficials om het circuit te inspecteren en leiding te geven bij grootschalige inzetten.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button