IncidentenVideo

Vrachtwagen en twee trailers verwoest na brand op industrieterrein (video)

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.25 uur werd brandweer Winschoten gealarmeerd voor een brandgerucht bij Ziegler Brandweertechniek aan de Industrieweg.

- advertentie -

Nog geen minuut later werd bekend dat het niet ging om een brandgerucht, maar om een daadwerkelijke brand aan de Oosterhavenkade. Hier bleek op een terrein van een bedrijf twee trailers en een truck in brand stonden. Door de snelle inzet van de brandweerlieden kon overslag naar de naastgelegen panden worden voorkomen.


Wel zijn twee trailers en de truck compleet verwoest door de brand. Er werd om 00.58 uur opgeschaald naar ‘middel brand’, om zo een extra blusvoertuig ter plaatse te laten komen. Dit werd gedaan om de hoogwerker te voorzien van voldoende bluswater.

In de trailers zat turf opgeslagen. Dit bemoeilijkte het blussen van de brand voor de brandweerlieden. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend. Hier zal onderzoek naar worden gedaan. De brand is inmiddels onder controle en gedoofd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button