Kort nieuws

Jonge ondernemer zoekt gras om te maaien

- advertentie -

Winschoten – De 14-jarige Daan uit Winschoten heeft een eigen bedrijfje opgericht om wat bij te verdienen. Onder de naam Grasmaaiservice Winschoten komt hij graag bij de mensen om het gazon te maaien.

- advertentie -

Het vaste tarief voor maximaal 1 uur maaien is 5 euro. Daarna komt er per kwartier extra een euro bij. Er is geen grasveld te groot of te klein voor deze jonge ondernemer en ook qua grasmaaier zegt hij met alles overweg te kunnen. Het gras wordt dan gemaaid met uw eigen grasmaaier. Het werkgebied is Winschoten, Scheemda, Beerta, Blauwestad, Finsterwolde, Midwolda, Blijham en Pekela.

Contact
Via de Facebookpagina Grasmaaiservice Winschoten is de beschikbaarheid na te kijken en een afspraak te maken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button