Incidenten

Brandweer Winschoten assisteert brandweer Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – De brandweer van Oude Pekela en de hoogwerker van Winschoten werden zaterdagochtend ingezet voor een dier op hoogte aan de Hendrik Westerstraat in Oude Pekela. Een tien weken oude kaketoe bleek in een boom te zitten. De vogel was eerder als vermist opgeven door de eigenaar. De kaketoe werd sinds donderdag vermist.

- advertentie -

De brandweer heeft eerst water in de boom gespoten om het beestje er uit de krijgen maar dit hielp niet. De hoogwerker werd uiteindelijk opgeroepen om het beestje eruit te halen.

Met de hoogwerker en een aantal stralen water is meerdere keren geprobeerd om de kaketoe te vangen. Telkens vloog het beestje naar een andere boom. De brandweer heeft na een dik uur de actie gestaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button