Algemeen

We gaan door! – deel 7: Blauwestadhoeve

- advertentie -

Oldambt – ‘Als het bij de één regent, drupt het bij de ander ook als het goed is’. Waar het de afgelopen maanden misschien eenvoudig was om alleen naar jezelf te kijken, willen Albert-Jan en Rina van de Blauwestadhoeve in Midwolda hier juist niets van weten. ‘Uiteindelijk moet je het met elkaar zien te rooien. Als wij vol zitten, dan hebben de mensen in de omgeving er ook profijt van’.

- advertentie -

Het enorme terrein van de groepsaccommodatie, camping en bed & breakfast biedt in ieder geval voldoende mogelijkheden om ook in deze periode gasten te blijven ontvangen. ‘Er was al veel ruimte, maar de afgelopen maanden door het gestelde maximum aantal gasten natuurlijk nog wat meer.’ Trots is hij voornamelijk op zijn complete onderneming. ‘We hebben met z’n allen de moed er in gehouden, kom op, we gaan door. Gewoon kop d’r veur he! Niemand weet wat de toekomst brengt, maar als je niet positief denkt kom je ook niet verder.’

Dat deze zomer veel Nederlanders in eigen land op vakantie gaan is natuurlijk koren op de molen van Albert-Jan. ‘Ik zou tegen iedereen willen zeggen, denk nou niet dat je je eigen land kent. Mensen vergissen zich in hoe mooi hun land is. Er zijn nog zoveel verborgen plekjes die ze niet eens kennen.  Alles is hier in Oldambt. Windmolens, grote boerderijen, akkerlanden, koolzaad en zelfs tulpen in het voorjaar. Je kan hier fietsen zonder een auto tegen te komen. Dit is echt een heel mooi stukje Nederland.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button