Incidenten

Traumahelikopter landt voor incident op camping

- advertentie -

Midwolda – Zaterdagavond werden er meerdere hulpdiensten ingezet voor een medisch incident bij Camping de Bouwte aan de Hoofdweg in Midwolda. Aanvankelijk zou het om een reanimatie gaan, een campingbezoeker had zich ernstig verslikt in een stuk vlees. Gelukkig kon dit snel door omstanders worden verwijderd waardoor het slachtoffer weer lucht kon krijgen.

- advertentie -

Naast twee ambulances, burgerhulpverlening en de politie werd ook een trauma helikopter ingezet. De piloot van de traumahelikopter had zijn landing ingezet bij de zwemplas. De trauma-arts heeft bijstand verleend aan het ambulancepersoneel.

Over de toestand van het slachtoffer is niks bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button