Incidenten

Ree en koe houden brandweer voor de gek

- advertentie -

Bad Nieuweschans De brandweer van Bad Nieuweschans werd maandagmiddag twee keer voor de gek gehouden. Een ree en een koe zouden te water zijn geraakt aan de Oudezijl bij Bad Nieuweschans.

- advertentie -

De eerste melding kwam om 12:49 uur binnen bij de brandweer van Bad Nieuweschans, er zou een koe te water zijn geraakt. Toen de brandweer na enige zoektocht ter plaatse kwam was de koe zelfstandig uit het water gekomen. De koe keek nog even naar de brandweerlieden wat ze van plan waren. Nadat de brandweer er achter kwam dat de koe uit het water was is de brandweer weer terug gegaan naar de kazerne.

Omstreeks 17:14 uur kwam de tweede melding bij de brandweer binnen. In dezelfde sloot zou een ree te water zijn geraakt en kon er niet meer zelfstandig uit komen. Toen de brandweer ter plaatse kwam en bijna bij de desbetreffende sloot was sprong de ree uit het water en huppelde het weiland in.

Toen de brandweer weer naar de brandweerwagen liep kwam de ree weer terug om te kijken wat de brandweerlieden van plan waren. De brandweer is onverrichte zaken terug gegaan naar hun post.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button