Algemeen

Klooster Reizen neemt Reisbureau Jansma uit Roden over

- advertentie -

Winschoten – De afgelopen 31 jaar heeft de familie Jansma van het gelijknamige reisbureau in Roden met veel liefde vele mooie reizen en vakanties georganiseerd. Esther en Inge Jansma hebben besloten te stoppen met het reisbureau.

- advertentie -

Alle activiteiten worden door Klooster Reizen BV voortgezet per 1 augustus aanstaande. Het telefoonnummer blijft gelijk: 050-5025700, het e-mailadres wordt roden@kloosterreizen.nl.

Het familiebedrijf onder leiding van Gerda Klooster, met de hoofdvestiging in Winschoten, groeit hiermee naar 6 vestigingen in het noorden van ons land. Vorig jaar werd Internoord uit Groningen overgenomen.

Gerda Klooster: “Ik heb heel veel respect voor de manier waarop de familie Jansma hun bedrijf heeft gerund. In die traditie willen we het reisbureau voortzetten: uitstekende service en dienstverlening voor, tijdens en na de reis.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button