Incidenten

Brand in schuurtje snel onder controle

- advertentie -

Drieborg – In de nacht van woensdag op donderdag om 02.03 uur werden de brandweerlieden van de korpsen Finsterwolde en Bad Nieuweschans opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Kroonpolder in Drieborg

- advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse was bleek de brand al uit te zijn. Het betrof een schuurtje met daarin een wasmachine die in de brand heeft gestaan. Door het snelle ingrijpen van de bewoners en de buren die begonnen zijn met blussen is erger voorkomen.

De brandweer heeft nog een nacontrole binnen in het schuurtje gedaan en is vervolgens weer retour kazerne gegaan. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de bewoner gecontroleerd die vermoedelijk rook heeft ingeademd, de bewoner hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button