Incidenten

Brandweer Winschoten opgeroepen voor brand in Oude Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – De brandweer van Oude en Nieuwe Pekela en de hoogwerker van brandweer Winschoten werden zondagavond omstreeks 21:03 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela.

- advertentie -

Bij aankomst van de brandweer hebben de brandweerlieden bij een woning een deur geforceerd waarna ze op verkenning zijn gegaan. In deze woning kon de brandweer geen brand ontdekken. Hierna heeft de brandweer bij de pizzeria binnen gekeken of daar de brand was.

Na onderzoek bleek er rook onder de vloer bij de bovenverdieping van de pizzeria te komen. De brandweer heeft het plafond op de beneden verdieping opengemaakt met een kettingzaag. Vanwege de brandweerwagens in de straat heeft de politie de weg afgesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button