Algemeen

Zebrapaden nu niet meer te missen met waarschuwingsborden

Scheemda – De voetgangersoversteekplaatsen aan de Oude Rijksweg in Scheemda zijn niet meer te missen. Naast en boven de weg hangen nu verkeersborden om weggebruikers te waarschuwen voor de zebrapaden.

- advertentie - 

De nieuwe verkeersborden maken deel uit het plan die de gemeente Oldambt heeft gemaakt om de verkeersveiligheid van de kruising in Scheemda te verbeteren. Eén nadeel is dat de kruising momenteel vol staat met borden, vooral komend vanuit Winschoten. De gemeente laat weten hier zo spoedig mogelijk naar te kijken.

Foto: OldambtNu.nl

Naast de nieuwe zebrapaden is de weg verhoogd en is er een rood vlak aangebracht. Om de 30-kilometerstatus van de Oude Rijksweg te accentueren, is de weg anders ingericht. Zo stopt de bus nu op de weg en niet meer in een haltekolom.

Lees ook:  Kruising Scheemda weer open na herinrichting voor verkeersveiligheid

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!