Fotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Grote brand in schuur onder controle (video)

Oudeschans – Dinsdagmiddag is bij een agrarisch bedrijf aan de Dijkwal in Oudeschans een grote brand ontstaan. Op het terrein staat een grote schuur in de brand. Een naastgelegen veld wordt samen met het woonhuis door de vlammen aangestraald.

- advertentie - 

Door de brandweer is opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’. Onder andere brandweerkorpsen uit Winschoten, Hoogezand, Finsterwolde, Bellingwolde en Nieuweschans kwamen ter plaatse om de brand onder controle te krijgen.

De brand was rond 15.15 uur onder controle. Beide schuren zijn helaas volledig afgebrand. “Wij hebben kunnen voorkomen dat de brand is overgeslagen naar het woonhuis. Deze heeft wel rook- en waterschade opgelopen. Bij de brand zijn geen personen of dieren gewond geraakt.” aldus de brandweer.</span

Bij de brand komt zeer veel rook vrij.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!