Algemeen

Hersenstichting zoekt vrijwilligers

- advertentie -

Oldambt – Van 1 tot en met 6 februari 2021 wordt de 25e collecteweek van de Hersenstichting gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting alweer op zoek naar vrijwilligers. Collectanten zijn van harte welkom, maar ook hulp bij de collecteorganisatie kunnen we heel goed gebruiken. “Hoe meer collectanten er langs de deuren gaan, hoe meer opbrengst, hoe meer we kunnen doen!” aldus de Hersenstichting.

- advertentie -

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De opbrengst van de collecte wordt gebruikt voor onderzoek, voorlichting en verbetering van de zorg.

Helpt u ons mee door een ommetje te lopen met een collectebus? Een uurtje of twee collecteren in eigen buurtje, is een kleine moeite met een groot effect. U helpt uw medemens ermee. Aanmelden kan telefonisch op werkdagen via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl/collecte

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button