Cultuur

Juridisch inloopspreekuur is weer van start in bibliotheken

Winschoten – In de bibliotheken van Winschoten en Veendam kun je vanaf dinsdag 1 september weer wekelijks terecht voor juridisch advies.

- advertentie - 

Het kan iedereen overkomen: opeens heb je juridische hulp nodig. Bijvoorbeeld bij een langlopend meningsverschil met de buren of een dreigend ontslag. Dan wil je weten hoe je ervoor staat. Wat zijn je rechten? Maar ook: wat zijn je plichten en hoe pak je de situatie het beste aan? Blijf niet met je vragen rondlopen, maar stel ze tijdens het juridisch spreekuur in de Bibliotheek aan een medewerker van Rechtshulp Advocaten. Een afspraak maken is niet nodig en het advies is helemaal gratis.

Spreekuur Bibliotheek Winschoten
Elke dinsdag zit Rechtshulp Advocaten van 11.00 uur tot 13.00 uur in Bibliotheek Winschoten klaar om informatie en gratis advies te geven over juridische vragen en problemen. Een afspraak maken is niet nodig.

Spreekuur Bibliotheek Veendam
Elke dinsdag zit Rechtshulp Advocaten van 13.45 uur tot 15.00 uur in Bibliotheek Veendam klaar om informatie en gratis advies te geven over juridische vragen en problemen. Een afspraak maken is niet nodig.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button