Incidenten

UPDATE: 21-Jarige man ernstig gewond bij steekpartij in Winschoten

- advertentie -

WinschotenOp het Israëlplein in Winschoten is zondag aan het begin van de avond een 21-jarige man uit Winschoten ernstig gewond geraakt bij een steekincident. Volgens een getuige zijn de daders gevlucht. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatse. De man is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

De politie heeft het gebied afgezet voor onderzoek. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Er is een oproep via burgernet gedaan om mensen die camerabeelden hebben in de buurt van het incident zich te melden bij de politie.

Signalement
De politie is opzoek naar drie daders met de volgende signalementen: De eerste man met een lok. Tweede man donkere huidskleur/ Afrikaans uiterlijk, lengte 1,75 meter, blauwe Adidas jas en grijze jeans. De derde man: Blanke man met blond haar, 1,6 meter, zwarte jas, donkerblauwe broek.

Mocht u meer informatie hebben, kunt u contact opnemen met de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button