Kort nieuws

Succesvol ondernemen in krimpregio’s

- advertentie -

Scheemda – Op woensdagmiddag 23 september vindt een bijeenkomst van het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland plaats in strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda. Er wordt gesproken over hoe je succesvol kunt ondernemen in een krimpgebied. Wat is er nodig? Is het eigenlijk wel zo anders dan in andere regio’s?

- advertentie -

Sprekers deze middag zijn o.a. Koen Meijer (De Toekomst), Niels Grooteboer (Hooghoudt), Mark Reinders (Hempflax) en Edwin van der Woude (Marketing Oldambt). Daarnaast presenteren Elles Bulder en Heike Delfmann het onderzoek naar ondernemers in krimpgebieden.

Ben je geïnteresseerd om deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kan je je aanmelden via www.kennisvoorkrimp.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button