AlgemeenIncidenten

Ernstige mishandeling; drie verdachten aangehouden

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft drie jongens van 16 en 17 jaar uit Winschoten aangehouden en ingesloten die worden verdacht van een ernstige mishandeling in de nacht van zaterdag op zondag in het uitgaanscentrum in hun woonplaats. Een 18-jarige jongen uit Winschoten was daar het slachtoffer van. Hij werd tegen drie uur in de Rozenstraat door enkele jongeren geschopt en geslagen. Daarbij werd hij ook tegen het hoofd getrapt. Het slachtoffer liep onder andere breuken in zijn gezicht op.

- advertentie -

Het slachtoffer is waarschijnlijk kort voor de mishandeling met een aantal van de verdachten vanuit een café-disco aan de Blijhamsterstraat via het Marktplein naar de Rozenstraat gelopen. De jongen werd daar aangevallen. De daders renden er na het geweld vandoor de Beertsterstraat in, richting de Marktstraat. Het slachtoffer werd in een ziekenhuis opgenomen.

De politie is op zoek naar mensen die kunnen helpen in het onderzoek. Het was tijdens de mishandeling druk in het centrum. De kans is dus groot dat de jongens gezien zijn.

De politie is te bereiken via 0900-8844. Wil je anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

(Foto: Slachtoffer en daders zijn rechts vanaf het Marktplein rechtsaf de Rozenstraat ingelopen.)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button