Op stap

Erwin de Vries en Hapas bij Gasterij Smits

- advertentie -

Midwolda – Zaterdag 31 oktober is het weer zover. Voor het 3e achtereenvolgende jaar heeft Gasterij Smits het voor elkaar gekregen om de beste Groninger artiest naar Midwolda te lokken. Genieten van zowel de prachtige liedjes van Erwin de Vries in een kleine setting als het heerlijke eten van Gasterij Smits. En dit allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM en met voldoende afstand.

- advertentie -

Dit jaar met maar liefst 3 optredens van Erwin op 1 dag. Dit aangezien er minder gasten tegelijk kunnen komen en de veiligheid en gezondheid van de gasten gewaarborgd moet worden, maar ze mensen wel de kans willen bieden op een leuk uitje.

Sessie 1: Van 13.00 uur tot 16.00 uur. Start met Pinchos- (fijn gesneden stokbroodjes) en Hapaslunch met Groninger Mosterdsoep, pincho eiersalade, pincho gerookte zalm, pincho uitsmijter, mini schnitzel, varkenshaassaté en puntzak friet. Aansluitend optreden van een klein uur van Erwin

Sessie 2: 16.45 uur tot u uitgegeten bent. We starten met een optreden van een klein uur van Erwin, aansluitend gaat u genieten van een heerlijk Hapasmenu met: Groninger mosterdsoep, gerookte kip met kerriemayonaise, spies van Parmaham en meloen, Rundercarpaccio, mini satérolletjes, kibbeling, Oma’s draadjesvlees, varkenshaas, sliptong en Groninger schnitzel. 

Sessie 3: 18.45 uur tot u uitgegeten bent. We starten met een optreden van een klein uur van Erwin, aansluitend gaat u genieten van een heerlijk Hapasmenu met: Groninger mosterdsoep, gerookte kip met kerriemayonaise, spies van Parmaham en meloen, Rundercarpaccio, mini satérolletjes, kibbeling, Oma’s draadjesvlees, varkenshaas, sliptong en Groninger schnitzel.

Bij alle sessies zijn drankjes en eventuele nagerechten op nacalculatie. Onderstaand ziet u de prijzen voor de arrangementen:
Sessie 1: €28,95 p.p.
Sessie 2 en 3: €34,95 p.p.

Het maximaal aantal personen aan 1 tafel is 2 personen, tenzij er meerdere personen uit 1 huishouden komen, dan mogen deze wel aan 1 tafel. Wanneer u met vrienden wenst te komen dan kunnen ze u wel 2 tafels die direct naast elkaar staan aanbieden.

Reserveren kan door te mailen naar info@gasterijsmits.nl of telefonisch contact op te nemen via 0597-551622, ter bevestiging ontvangt u een betaallink. De reservering is pas definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button