Economie

Afval- en papierverwerkingsbedrijf Virol viert 50ste verjaardag

- advertentie -

Scheemda – Afval- en papierverwerkingsbedrijf Virol in Scheemda viert deze maand haar 50ste verjaardag. “In 50 jaar is er veel veranderd. Van een klein bedrijf met slechts een paar mensen in dienst zijn we uitgegroeid tot een waardevolle speler op de afvalmarkt met meer dan 150 collega’s.” dat meldt het bedrijf in hun nieuwsbericht.

- advertentie -

“Ook in de recyclingbranche is veel veranderd. Snel kunnen schakelen en meegroeien is belangrijker dan ooit. Daarbij vergeten we nooit onze waardevolle geschiedenis, die naast veel kennis ook veel leuke herinneringen met zich meebrengt.” schrijven ze.

“En die willen we delen. Hou daarom in de maand oktober onze social media pagina’s, waaronder Facebook, in de gaten voor leuke content met betrekking tot ons 50-jarig bestaan!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button