Fotoserie & videoIncidenten

UPDATE: Voormalige smederij uit 1900 raakt zwaar beschadigd door brand (Video)

Winschoten – Een auto heeft dinsdagavond vlam gevat in een voormalige smederij uit circa 1900. De oude smederij dient volgens de brandweer nu als een garage aan een woonhuis. Het pand is door de gemeente Oldambt bestempeld als karakteristiek en is opgenomen in het register van karakteristieke panden in Winschoten.

- advertentie - 

Door de meldkamer in Drachten werd direct na de eerste melding om 18.45 uur opgeschaald naar middel brand. Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook vrij. De brandweer was met drie auto’s ter plekke en heeft dankzij snel inzetten van de manschappen grotere uitbreiding weten te voorkomen

Persoonlijke ongelukken lijken zich niet te hebben voorgedaan. ‘Blijf uit de rook, houd ramen en deuren gesloten en schakel uw ventilatie uit’, waarschuwt de brandweer op Twitter.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!