Op stap

Kinderspooktocht op 31 oktober in babybos Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 31 oktober organiseert Stichting Kinderactiviteiten Pekela in samenwerking met kinderdagverblijf Villa Kakelbont een spannende kinderspooktocht in het babybos te Winschoten. Tijdens deze tocht zullen de kinderen verrast worden door verschillende acts die langs de route zijn opgesteld en regelmatig de koude rillingen krijgen.

- advertentie -
Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Pekela, Winschoten en omstreken kunnen gratis deelnemen aan de spooktocht die circa 60 minuten duurt. Durf jij het aan? Geef je dan snel op via het e-ailadres: kinderactiviteitenvilla@gmail.com. Vermeld hierin je naam, leeftijd en woonplaats. Let op: kinderen kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. vol=vol!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button