IncidentenVideo

Inbrekers slaan opnieuw toe bij Pourvous parfumerie (video)

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een onbekend persoon een inbraak gepleegd bij de Pourvous parfumerie aan de Torenstraat in Winschoten.  De glazendeur van de winkel werd rond 01.45 uur kapot gemaakt, waarna de dader(s) een ravage aanrichtten in de winkel.

- advertentie -

Zesde keer
Bij het incident zijn er flinke hoeveelheden parfum meegenomen. Wie de daders zijn en wat ze hebben buitgemaakt is niet bekend. “Dit is nu de zesde keer in een jaar tijd” vertelt eigenaar Boezerooij aan OldambtNu.nl, hij staat naar zijn winkel te kijken. “Het is enorm balen dat een ander zomaar schade aanricht, we werken dagelijks hard aan de winkel, vooral in deze tijden is het blijven doorzetten.” zegt Boezerooij.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

Rookmachine
“Naast dat er spullen zijn ontnomen, kost het veel tijd en moeite om alles weer te laten herstellen.” aldus Boezerooij. “Gelukkig is ons inbraakalarm direct geactiveerd, hierdoor stond de winkel binnen een mum van tijd vol met rook, dit belemmerd het zicht meteen.”

De politie was snel ter plaatse, maar trof niemand meer in het pand aan. De politie doet onderzoek naar de zaak. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Lees ook: Politie zoekt getuigen na derde inbraak bij DA Drogisterij

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button