Algemeen

Bewoner Bad Nieuweschans: “112 onbereikbaar door werkzaamheden aan zendmast”

Bad Nieuweschans – Al voor de 3e dag zijn de inwoners van Bad Nieuweschans verstoken van GSM bereik. Een en ander is het gevolg van werkzaamheden aan de GSM mast bij Thermen Bad Nieuweschans. Aangezien veel Schanskers thuis geen vaste aansluiting meer hebben kan geen bereik met de mobiele telefoon fatale gevolgen hebben bij noodsituaties.

- advertentie - 

“Dit is al de 2e keer dat door werkzaamheden inwoners dagenlang zijn verstoken van bereik.” schrijft bnsnieuws.nl, een lokale nieuwsite.

“Zoals bij navraag is vernomen zullen de werkzaamheden nog de hele week gaan duren. Overschakelen op een van de Duitse netwerken is zinloos omdat deze inmiddels ook al niet meer functioneren. Bij het bellen over een Duits netwerk is het Nederlandse noodnummer 112 bovendien onbereikbaar.” aldus een bewoner van Bad Nieuweschans die de proef op de som nam en zich zorgen maakt.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button