IncidentenVideo

Politie maakt zich grote zorgen om vermissing 15-jarige meisje (video)

- advertentie -

Groningen – Een 15-jarig meisje is sinds 23 oktober 18:10 uur vermist uit Berghem. Zij verkeerd mogelijk in levensgevaar en is mogelijk in zorgwekkend gezelschap. Zij is het laatst gezien in de Schoolstraat in Berghem. Uit dat onderzoek blijkt nu dat ze door een onbekende man, vlakbij haar woning is opgepikt. Vervolgens reden ze weg in een geel-groene Kia Picanto.

- advertentie -

Ze is te herkennen aan het volgende signalement: vrouw, 1.65 m, blond haar, blank, grijs/groene ogen, zwarte jas met een gouden streep op de borst. Verder is de capuchon van de jas aan de binnenkant met goud gevoerd.

Ze had toen zij voor het laatst gezien werd een camouflage legging aan grijs, wit, zwart van kleur en zij had zwarte sportschoenen aan.

UPDATE: Ze is terecht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button