Incidenten

UPDATE: Ruit vernield bij telefoonwinkel Langestraat Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft een onbekende man een ruit vernield bij een telefoonwinkel aan de Langestraat in Winschoten. Het gaat om een jongeman, die de steen vanaf zijn fiets heeft gegooid.

- advertentie -

De schade is groot en wordt geschat op zo’n 3.500 euro. Mede omdat de ruit is voorzien van anti inbraak glas. De winkelier heeft zijn camerabeelden beschikbaar gesteld voor de politie en heeft aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De telefoonwinkel is vrijdag, ondanks de vernieling, open voor het winkelend publiek. Het raam wordt zo snel mogelijk gerepareerd, verwacht de eigenaar.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button