Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Winkelcentrum Scheemda ziet af van Sint Maarten

- advertentie -

Scheemda – Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus wordt er in het winkelcentrum van Scheemda dit jaar geen Sint Maarten gevierd. “Helaas moeten leuke dingen nu plaats maken voor het noodzakelijke. Dit jaar stellen we gezondheid als hoogste prioriteit. Volgend jaar verwachten we weer vrolijke liedjes en mooie lampions in ons gezellige dorp”, aldus Gert Hensens, voorzitter van vereniging Ondernemend Scheemda.

- advertentie -

Om de teleurstelling onder kinderen enigszins te verzachten zorgt Ondernemend Scheemda dit jaar voor een leuke traktatie. Deze wordt door de onderwijzers op 11 november uitgedeeld aan de kinderen van brede school De Zwerm.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button