Incidenten

Vier personen gewond na botsing tussen auto en bestelbus

- advertentie -

Heiligerlee – Op de kruising van de Oude Rijksweg met de Verlengde Kloosterlaan bij Heiligerlee, raakten een bestelbus en auto zondag aan het einde van de ochtend met elkaar in botsing. Bij het ongeval raakten vier personen gewond, waaronder twee kinderen, zij zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis.

- advertentie -

De bestuurder van een witte bestelbus, zag vermoedelijk door verblinding van het zonlicht, een zwarte personenauto, met daarin drie inzittenden, over het hoofd. Daarop botste de zwarte personenauto op de linkervoorkant van de bestelbus. De bus maakte een 180-graden draai, de personenauto kwam tot stilstand op de andere weghelft.

De politie en een drietal ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te voorzien van de medische hulp. De aanrijdingsselecteur van de politie kwam ook ter plaatse en heeft het ongeval in kaart gebracht.

Een berger heeft de voertuigen afgesleept.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button