Algemeen

IJsvereniging Eigen Kracht schenkt ledenkaarten voor 80-jarig bestaan

- advertentie -

Midwolda – Vanwege het 80-jarig bestaan in 2019 en corona perikelen of er tijdens een mooie ijsdikte dit jaar wel geschaatst mag worden, heeft IJsvereniging Eigen Kracht uit Midwolda besloten de leden hun toegangskaarten voor 2020-2021 gratis te verstrekken.

- advertentie -

Vorig jaar bestond de vereniging met de grootste natuurijsbaan in Groningen (en misschien wel van Nederland) 80 jaar. Vanwege het uitblijven van ijs, kon dit niet feestelijk worden gevierd. Daarbij nu de Corona Covind-19 uitbraak, waardoor het onzeker is dat wanneer er voldoende ijs op de ijsbaan ligt, of deze wel mag open gaan. Alles bij elkaar genomen, heeft het bestuur besloten de leden dit jaar de lidmaatschapskaarten gratis toe te sturen.

Foto: IJsvereniging Eigen Kracht (archief)

“Alle leden hebben een brief ontvangen met hun lidmaatschapskaarten”, zegt voorzitter Durandus Takens. “Omdat er leden zijn die ons toch financieel willen blijven steunen, hebben wij ons rekeningnummer in de brief vermeld. Wie dat wil, kan een vrijwillige bijdrage overmaken.”

Eigen Kracht hoopt uiteraard dat er een prachtige winter komt en dat de leden weer heerlijk in Midwolda over het ijs kunnen zwieren. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, dat zal over een tijdje duidelijk worden. Voor inlichtingen over de ijsverenging: www.ijsverenigingeigenkracht.nl

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button