Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stapVideo

Fotoserie: Sinterklaas brengt toch bezoek aan Winschoten

- advertentie -

Winschoten –Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in Nederland! Nadat diverse plannen voor een intocht in onder andere in Winschoten waren afgewezen door de Veiligheidsregio Groningen en de gemeente Oldambt besloot Sinterklaas toch een bezoek te brengen. De Sint kwam samen met een zwarte piet in een rode cabriolet door het centrum rijden.

- advertentie -

Na een bezoek in de winkelstraat ging de Sint door naar de wijken. Omdat dit bezoek niet openbaar was gemaakt, stonden er her der enkele mensen bij de weg die op het lawaai afgekomen waren. Het bezoek was geheim gehouden om te voorkomen dat er veel belangstellenden zouden komen. Vanwege het coronavirus mocht er dit jaar geen publiek bij zijn.

Nadat de Sint voorbij kwam, kwamen er pieten de kinderen wat verpakte snoepgoed uit te delen. Zij reden in een busje met gepaste afstand van de Sint. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Rainbow Events en Handel en Nijverheid Winschoten.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button