Algemeen

Oproep… Wie heeft informatie over Kees Peijnenburg?

- advertentie -

Winschoten – De redactie kreeg deze vraag van Henny Peijnenburg. Hij is op zoek naar mensen die de personen op deze foto’s herkennen uit de periode maart – december 1945. Deze personen verbleven als evacuees/ vluchtelingen in Groningen, mogelijk in de regio’s Oldambt/ Stadskanaal.

Een van de kinderen op de foto is Kees Peijnenburg, de vader van Henny. Kees is inmiddels overleden. Henny schreef in 2003 een boek over de jeugd van zijn vader maar heeft over deze periode van 9 maanden geen informatie kunnen vinden. Het adres van de boerderij in Groningen waar zijn grootmoeder Dina met haar kinderen verbleef is tot nu toe onbekend.

Het ontbreken van een deel van het verhaal van zijn vader heeft Henny niet los kunnen laten en in 2020 is hij verder gegaan met zijn zoektocht.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)



Kent u de personen van de foto’s , dan kunt u contact opnemen met Henny Peijnenburg.  U kunt mailen naar hennypeijnenburg@home.nl of bellen met 06 11321663 Wilt u liever anoniem blijven mag u ook informatie per post sturen naar Concordialaan 21 5223ZL ’s Hertogenbosch Henny is dankbaar voor alle informatie, hoe klein ook!

De dame op de foto is Mw. Dina Peijnenburg- Veraa (uit Waalwijk, Noord-Brabant) De kinderen op de  foto zijn v.l.n.r. Sjaan, Annie, Jan (hij verbleef elders) en Kees.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button