Incidenten

Automobilist vlucht tijdens verkeerscontrole

- advertentie -

Midwolda – Tijdens een verkeerscontrole op de Lange Zuidwending in Midwolda ging een automobilist er dinsdagavond lopend vandoor. Even daarvoor werd hij door de agenten om zijn papieren gevraagd. Hij vertelde dat hij bij de woning woonde waar ze toevallig stopten en liep naar de woning om zijn papieren te halen.

- advertentie -

Echter ging de man er via de achtertuin vandoor, uiteindelijk bleek dat hij ook niet op dat adres woonde. De politie deed een Burgernetmelding en zocht met politiehonden maar de man werd niet gevonden. De auto van de man bleef op de Lange Zuidwending staan en is doorzocht door de politie. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Deelnemers van Burgernet werden gevraagd naar de bestuurder, die werd beschreven als een blanke man, met een baard en een vies gebit, gekleed in een donkergroene jas, uit te kijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button