Algemeen
Veel gelezen

Jose Venema neemt na 45 jaar afscheid van het onderwijs

- advertentie -

Winschoten – Juf Jose Venema neemt na 45 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben afscheid, omdat ze met pensioen gaat. Ze is begonnen als leidinggevende op het IOBK ’t Drempeltje met 4 medewerkers en nu neemt ze afscheid van Delta en de Meentschool met meer dan 70 medewerkers. Ze is een vrolijke, kleurrijke kleuterjuf, die de KLOS opleiding heeft gedaan.

- advertentie -

De kleuters, de ouders en de school waren heel erg belangrijk voor haar. Daar zette ze zich volledig voor in. Ze had oog voor iedere leerling met zijn of haar talenten.

De laatste dag op school werd feestelijk gevierd. ‘s Morgens mocht Jose door een erehaag van kleuters en over de rode loper de school ingaan. Voor de deur ging ze onder een prachtige ereboog van gekleurde ballonnen door. Ze kreeg van alle kleuters een mooie geknutselde bloem. Daarna liep ze naar binnen waar alle oudere leerlingen haar verwelkomden met een luid applaus. Ze kreeg een mooie plant en daar hingen allemaal wensen van de leerlingen aan.

’s Middags heeft Jose de kinderen getrakteerd tijdens het cultuurfestival. Dit festival vond, voor ouders en kinderen, op school plaats. De ouders konden toen afscheid van haar nemen.

Het werd een mooie dag voor juf Jose en voor ‘haar’ kinderen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button