Weerbericht

Weekendweer: vrij zacht met wat regen

- advertentie -

Landelijk – November laat zich al weken van een zachte kant zien en dat is dit weekend niet anders. Dit keer geen warmterecords, maar met circa 11 graden is het wel een paar graden zachter dan normaal. Daarbij kunnen we veel bewolking verwachten en valt soms wat (mot)regen. Zondag breekt de zon vanuit het noorden door.

- advertentie -

Zaterdag overdag blijft het vooral in het zuiden op de meeste plaatsen droog. In het noorden en noordwesten is kans op een beetje motregen. Het wordt 9 graden in het zuidoosten tot ruim 11 graden aan de westkust. Daarmee zitten we in De Bilt dit jaar al bijna aan 280 dagen met maxima in de dubbele cijfers.

Ook zondag komt het kwik in de dubbele cijfers uit met 10 tot 12 graden. Daarbij breekt vanuit het noorden de zon door. Het zuiden houdt waarschijnlijk de hele dag veel bewolking en daar is ook kans op wat gespetter. Elders blijft het bij een enkel buitje en verloopt de dag zo goed als droog. Er waait een matige westenwind. Prima weer dus om buiten te zijn, maar zoek dan wel rustige plekken op.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button