Gemeente

Gemeente Oldambt neemt nieuwe takkenversnipperaar in gebruik

- advertentie -

Oldambt – De buitendienstmedewerkers van de gemeente Oldambt werken sinds deze week met een nieuwe takkenversnipperaar. Wethouder Bard Boon is blij met de nieuwe versnipperaar: “We gebruiken de versnippermachine tijdens de takkenroute die we twee keer per jaar rijden . Inwoners kunnen hun snoeiafval aan de weg leggen en wij halen het op.”

- advertentie -

Hij vervolgt: “Zonder de versnipperaar zou dat nogal een uitdaging zijn. Het is fijn dat we, door de aanschaf van de nieuwe machine, het snoeiafval van onze inwoners kunnen blijven ophalen. De oude machine is namelijk stuk gegaan. Bijkomend voordeel van de nieuwe versnipperaar is dat hij duurzamer is dan z’n voorganger.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button