Algemeen

41 Club Winschoten verkoopt koffie voor het goede doel

- advertentie -

Winschoten – Ondernemers uit Winschoten en omstreken gaan koffie en kerstkaarten verkopen voor het goede doel. Zij willen geld inzamelen voor Stichting Klein Voorhout in Beerta. Daar kunnen jongeren terecht die tijdelijk niet thuis kunnen wonen zo meldt RTV Noord.

- advertentie -

‘Wij willen van het geld cadeautjes kopen voor de jongeren, zodat zij met kerst iets leuks krijgen’, vertelt Mark van Esveld, lid van de 41Club Winschoten.

Koffie branden
Het zijn ondernemers van de 41 Club Winschoten. De club, die bestaat uit ondernemers die allemaal ouder zijn dan 41, bestaat zo’n 2,5 jaar en zet zich door middel van activiteiten in voor de samenleving.

Van Esveld: ‘Wij proberen elk jaar iets leuks te verzinnen voor een goed doel. Vorig jaar gingen we met kinderen naar de TT-baan in Assen. En deze keer laten wij zelf koffie branden. Dat zijn verse koffiebonen uit Honduras. Die gaan we verkopen via bijvoorbeeld een webshop, maar wij gaan zelf ook de koffieboer op.’

Iets fysieks geven
Het geld dat opgehaald wordt, wordt niet zomaar overhandigd aan de stichting. ‘Wij willen iets fysieks geven. Wat dat precies wordt weten we nog niet, maar we willen echt iets geven. Helemaal in deze tijd van corona vinden we dat belangrijk.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button