Incidenten

Voertuigen botsen op de N362

Meedhuizen – Op de kruising Tuikwerderlaan/Holeweg (N362) bij Meedhuizen zijn vrijdagmiddag twee auto’s met elkaar in aanrijding gekomen. Vervolgens raakte één van de auto’s van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Dat meldt 112Groningen.nl

- advertentie - 
Beknelling
De hulpdiensten waaronder de brandweer, verschillende ambulances en een trauma helikopter werden rond 13:40 uur opgeroepen. Ter plaatse bleek één bestuurder bekneld te zitten. De brandweer heeft de beknelde bestuurder bevrijd.

Gewonden
Beide bestuurder werden gecontroleerd door ambulancemedewerkers en het mobiel medisch team van de trauma helikopter op verwondingen. Ze zijn beide met onbekend letsel  naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen worden afgesleept door een berger. Vanwege het ongeluk is de weg volledig afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Onderzoek
Een aanrijdingsselecteur van politie van de eenheid Team Verkeer Noord-Nederland is ter plaatse en zal proberen een beeld te krijgen van de toedracht. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend.

De provinciale weg 362 is een provinciale weg, welke een verbinding vormt tussen de N33 bij Delfzijl en de aansluiting Scheemda van de A7.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close