Algemeen

Informatieavond SchuldHulpMaatje Oldambt groot succes

- advertentie -

Winschoten – Er zijn in de gemeente Oldambt nu ruim 20 SchuldHulpMaatjes. Dat moeten er meer worden, omdat de vraag naar hulp enorm toeneemt. Daarom organiseerde SchuldHulpMaatje Oldambt eind oktober een informatieavond.

- advertentie -

De informatieavond bleek zeer succesvol: maar liefst 24 nieuwe Maatjes hebben zich aangemeld en worden binnenkort opgeleid. SchuldHulpMaatje Oldambt is erg blij en verwacht de extra toestroom van hulpvragers hiermee goed op te kunnen vangen.

In Oldambt heeft 1 op de 3 huishoudens geldzorgen. En de coronacrisis maakt het voor velen nog moeilijker. De rekeningen stapelen zich op, mensen weten niet hoe ze nog moeten rondkomen en zien er tegenop om de post open te maken. De opgeleide vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Oldambt helpen om de problemen op te lossen.

SchuldHulpMaatje Oldambt
SchuldHulpMaatje Oldambt is opgericht in 2018 op initiatief van de regionale kerken en werkt effectief samen met kerken, gemeente Oldambt, maatschappelijke organisaties en andere hulpverlenende instanties, zoals Leger des Heils, Humanitas en Azzur.

Iedereen met (dreigende) schulden kan zich aanmelden, het kost niets. Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in op www.shmoldambt.nl of bel 06-15377069. De coördinatoren nemen dan contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button