IncidentenPekelaNu

Brandweer Winschoten en Pekela blussen schoorsteenbrand

Oude Pekela – De brandweer van Winschoten Oude Pekela werd zondagavond omstreeks 19:30 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Thorbeckelaan in Oude Pekela.

- advertentie - 

Bij aankomst van de brandweerlieden bleek dat er zich rookontwikkeling in de woning had gevormd. De rook was afkomstig vanuit het rookkanaal die verbonden stond met de schoorsteen. De brandweer heeft hierop de kachel uit de woning verwijderd en buiten neergezet.

De woning werd vervolgens geventileerd met een overdrukventilator. Nadat het gevaar geweken was konden de eenheden uit Winschoten en Oude Pekela weer retour de kazernes. De politie sloot ten tijde van het incident de Thorbeckelaan af. Er raakte niemand gewond.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close