Algemeen

Kerstboom schenking aan verpleeghuis De Tjamme

- advertentie -

Beerta – Kerstbomen De Beetse draagt alle bewoners en medewerkers van Verpleeghuis De Tjamme in Beerta een warm hart toe met Kerst. Zij hebben uit eigen initiatief een boom aan De Tjamme aangeboden voor een extra warme kerstsfeer.

- advertentie -

“Kerst brengt mensen dichter bij elkaar. Hoewel bewoners weer bezoek mogen ontvangen, worden de kerstdagen voor veel ouderen dit jaar net wat anders dan normaal. Een verlichte boom zorgt voor een beetje extra gezelligheid.”, aldus Boelem de Roo van Kerstbomen De Beetse.

Dankzij de crowdfundactie voor De Tjamme die in het voorjaar is gehouden, Welkoop Winschoten en het Team Dickens Day wordt deze ouderwets gezellige kerstboom prachtig verlicht in de donkere dagen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button