Algemeen

Harm-Arend Meijer heeft verrassingsbezoek gekregen van de burgemeester

- advertentie -

Bad Nieuweschans –  ‘Alles doener’ Harm-Arend Meijer heeft afgelopen woensdagmiddag een verrassingsbezoek gekregen van burgemeester Cora Yfke Sikkema. Dit naar aanleiding van een gemeentelijk verzoek om iemand te nomineren die zich dit jaar op een bijzondere manier heeft ingezet voor wijk of dorp.

- advertentie -

Hij is door Schanskers voorgedragen voor een bezoek. Zijn inzet heeft vooral te maken met zijn werk voor de Schansker voetbalvereniging. Begin januari beginnen daar allerlei werkzaamheden met bouw voor een nieuwe toiletgroep, zowel voor de sport als voor de camping.

Ook tal van andere activiteiten waar Harm-Arend zich betrokken bij voelt zijn voor deze gemeentelijke geste genoemd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button